Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Psychotherapie Goedele

Over mij

"Al ben je dan ook ver,ver over land gelopen, het komt van jaren her, weer bij je ingeslopen."
Rainer Maria Rilke

Ik heb een ruime ervaring: als psychotherapeut bij de dienst Persoonlijk en Relationeel Welzijn van het CAW. Ook als psychotherapeut bij groepspraktijk Silta en in mijn privépraktijk in Lokeren. Van opleiding ben ik master in de filosofie en gegradueerde ( nu academisch  bachelor) in de orthopedagogiek. Als psychotherapeut ben ik verder integratief geschoold (4 jarige opleiding integratieve psychotherapie en counseling met cliëntgerichte-experiëntiële basis.).

Goedele Le Bruyn

Soms loop je vast in je leven: in je denken, in je gevoel, in je gedrag, met je omgeving.... Je blijft bijvoorbeeld maar bezig en komt uit bij een burnout of vervreemding. Je gevoel van depressie of angst is zo dominant aanwezig dat je niet meer kan denken en niets meer onderneemt. Of je blijft maar denken en twijfelen en in rondjes draaien en vermijdt daarmee iets te voelen en te doen. Kortom, je leven loopt vierkant of staat soms letterlijk stil. Ieder mens heeft een andere invalshoek en daarom werk ik integratief. 

 
Cognitieve gedragstherapie, creatieve methodieken contextuele en systemische inzichten passen we toe indien jouw persoonlijke situatie erom vraagt en jij je hierbij comfortabel voelt. Jij staat centraal. Samen gaan we aan de slag met je problemen. Wil je je leven weer in handen krijgen  en ben je gemotiveerd om samen aan de slag te gaan, dan ben je van harte welkom. Je ervaart weer ruimte om te durven verwoorden, stil te staan, vorm te geven en in beweging te komen. Dit alles is een proces dat boeiend maar bovenal bevrijdend is.

Benieuwd hoe ik je kan helpen?

Samen gaan we aan de slag met je problemen. Je krijgt kapstokken waarmee je tussen de sessies aan de slag kan.