Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Psychotherapie Goedele

supervisie

Supervisie aan therapeuten en coaches

Erkend supervisor voor studenten aan de 4 jarige opleiding integratieve psychotherapie (interactionele vormgeving) van de Educatieve Academie te  Berchem.

Ook psychotherapeuten, coaches die vastzitten in hun begeleiding zijn welkom.

Ik geef supervisie aan de hand van verschillende invalshoeken (de client, de interventies, de relatie therapeut- client, de therapeut, de relatie supervisor-therapeut,.de context). We onderzoeken samen  waar je vastloopt in je begeleiding. Supervisie heeft als doel je meer vertrouwen te geven in je begeleiding en terug uitdaging en mogelijkheden te zien in je relatie met je client. Supervisie geeft bijvoorbeeld  zicht op waar je onbedoeld in tegenoverdracht gaat, waar je in je eigen valkuilen of vooroordelen valt , of jezelf beperkt qua interventies enz. enz.  Steeds staat  de begeleiding van je client centraal. Supervisie is geen leertherapie waarbij therapeuten zélf in therapie blijven gaan. Ik geef enkel individuele, geen groepssupervisie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In Lokeren, Brueghelpark 8, elke dinsdag en vrijdag (voormiddag, namiddag, avond) via mail: psychotherapie@goedelelebruyn.be of telefonisch 0487 53 49 84. Binnen de 48 uur krijg je een antwoord. Voor dringende hulp heb ik een systeem van ‘gaatjes voor dringende cliënten’.

  • Met de auto: parkeerplaats voor de deur, rustige straat.
  • Met de bus: vlakbij halte van bus 78 en bus 35.
  • Online: Afspreken via mail.

De voordeur staat op de klip dus je kan tot een half uur voor je sessie naar binnen. In de hal is er een toilet. Je neemt de trap naar boven en rechts is er een wachtkamertje. Je bent daar alleen. Er is koffie en frisdrank. Ik kom je daar halen.

  • Als je te laat bent, dan telefoneer je. Je sessie blijft lopen tot het afgesproken uur maar wordt niet verlengd.
  • Annuleer je 24 uur voor je sessie dan betaal je niets. Dan kan je indien gewenst een andere afspraak maken.
  • In de tijd tussen 24 uur voor je sessie en je sessie zelf betaal je de helft van je sessie.
  • Annuleer je niet en daag je niet op dan betaal je de volledige sessie.

Je betaalt cash of met payconic na de sessie. Voor online sessies betaal je door overschrijving op mijn bankrekeningnummer na de sessie.

  • Een sessie van 60 minuten kost 60 euro.
  • Een sessie van 90 min (koppeltherapie) kost 80 euro.
  • Terugbetalingsmodaliteiten van CM

Dit is onmogelijk op voorhand te zeggen. Dit hangt van de hulpvraag, de frequentie van de sessies, de problematiek… af. Voortgang van de therapie wordt onderling en transparant besproken.

Benieuwd hoe ik je kan helpen?

Samen gaan we aan de slag met je problemen. Je krijgt kapstokken waarmee je tussen de sessies aan de slag kan.